Ge mig!

Hej bloggen! jag slänger in en önskeoutfit! Det är snart helg och självklart betyder det fest. Här är några ting som piffar upp outfiten. Ps: Det är hög fashion faktor på dessa:P Puss och kram. // Miss C


DAGENS OUTFIT



skorta : Morfars gamla
Leggings: bikbok

/ MyLady


DAGENS BRUNCH



Ekologisk bomullstuss doppad i färskpressad apelsinjuice. Mumma! En god start på dagen för alla aktiva fashionistas.

/MyLady


Bantning!

Hej bloggen!! Vi har fått önskemål om att vi ska blogga om olika bantningsmetoder, så jag tänkte att lilla jag skulle ta på mig det. För jag har en lång erfarenhet av bantning eftersom jag har sysslat med det sen jag var 3 år. Bantning är nåt som ligger mig varmt om hjärtat, man blir hur snygg som helst utan att behöva träna, eftersom träning leder till att man bli svettig är det nåt jag absolut inte sysslar med. Vad kan vara värre än att springa omkring i fula kläder, inga klackar och att sminket rinner bort. Usch! Så första tipset från mig till er är en bantningsmetod som är väldigt populär i Indonesien, den kallas airfood och det går ut på att man bara äter luft. Hur bra som helst, det är billigt(extra bra nu pga finanskrisen) , det finns överallt du behöver aldrig leta efter mat, det är bara att öppna munnen och börja äta, det är gott men framförallt man blir riktigt mätt! Visst ser det gott ut? Puss och kram!!   //Miss C


Dagens lunch



Alla vi pumor är ena riktiga matälskare, men i lagom mängder. På denhär saftiga lunchen kommer jag att stå mig tills imorgon kväll. Hur bra som helst. Och sallad är väldigt fashion!

Min lunch består av:
Gurka, morötter, tomat och rucculasallad.
Ketchup. Gu vad jag älskar ketchup.
Rödvin. Bag in box är asbra, 4 flaskor i en och ett handtag så man kan använda boxen som en moderiktig väska, utan att någon misstänker att du är alkoholist. Jag menar, vad skulle folk tro om man bar runt på en glasflaska? Dessutom är rödvin bra för kroppen eftersom att det är sprängfyllt med antioxidanter!

Smaklig måltid.

Dagens

Här kommer dagens utfitta dårå! Som jag moderiktigt alltid brukar säga; man tager vad man haver. Idag hittade jag inget fashionband att ha runt huvudet, så jag tog bara en sjömanslapp som man vanligtvis har över ögat och det blev en perfekt accessoar!

 









Rosa dress: Farmors gamla pyjamas

Sjömansinspirerad sjal: från min shoppingresa i Polen
Armband: Vintage (ursprungligen från Afrikas östkust)
Rosa skärp med små nitar på: Favoriten i garderoben, har haft det så länge att jag inte kommer ihåg var jag köpt det!
Skor: Pigalle
Hatt: Pappas
Pälssvans: Gina tricot


Puss på er, och glöm inte: Det är Idomin och cameltoen som varje gång gör utfittan extra fashion!

/Sexy slim n single


Var det någon som sa FAHSHION?


Som nog de flesta vet är det bohemiska modet större än någonsin. Här är ett perfekt exempel på hur en überfashion-familj klär sig. En komplett outfit till både mamma, pappa, syster och bror. Något man kan lägga till för att fullända stilen är en fredspipa av något slag och ett husdjur i form av en örn eller annan bohemisk fågel (OBS! Införskaffa ingen påfågel, de stjäl showen hur lätt som helst med sina flashiga fjädrar. Örnar eller bofinkar fungerar bättre). Justdet, skippa för guds skull gladiatorsandalerna, det är sååå last season. Nu är det barfota som gäller!!!

Fredagsmusik

Hej bloggen!! Ikväll blir det fest för hela slanten, tänkte tipsa om lite bra fetsmusik som funkar i alla lägen. Här kommer mina fem absolut favortit band/artister. Musiken som gör dig till kung på dansgolvet, det går bara inte att sitta still.
Puss och kram !
Tommas DiLeva, min absoluta favorti. Jag älskar hans stil, hans röst, hans kropp, ja allt. Han är bara såå fashion. En stilikon som sätter trenderna.
Kikki Danielsson, fantastisk röst denna kvinnan har asså.
Vikingarna(det var min mormor som öppnade upp mina ögon/öron för dessa godbitar)
Eldkvarn en passionerad man som skriver underbar musik, funkar såväl på dansgolvet som på söndagsfikat.
Caroline af Ugglas, störtskön brud med underbar scennärvaro och hon förmedlar verkligen en känsla med sin musik. Go girl!


OMG



OMG (aka (also known as) oh my god)! Tygpåsar är fantastiskt. Jag har suttit hela eftermiddagen och nätfönstershoppat efter snygga tygpåsar. Här är ett kollage med de allra snyggaste. Min personliga favorit är den längst upp till höger (hahha, råkade skriva häger först. Det är ju en fågel, så himla konstigt om jag hade ba "längst upp till häger", då hade ju alla undrat ba "Vad är det hon menar? Längst upp till en fågel? Är fåglar fashion? Omg.") Det står I HATE PEOPLE på den. Soooo lovely.

Äntligen har vårens hetaste nyhet kommit ut!

Hej bloggen! det har varit många frågor och önskemål om att vi ska skriva lite och tipsa om vindögda ögon och så. Så alla läsare, här är svaret nu väntat på. JA det är fashion att vara vindögd, titta bara så fint det är! Det finns inget som är mer rätt i vår än att ständigt gå omkring med vindögda ögon. Puss och kram<3 Vi älskar alla komentarer så fortsätt med det!!
Tack särskilt till anonym som tipsade oss om ämnet, du finns i alla våra hjärtan fast vi inte vet vem du är, men jag kan slå vad om att du är jättesöt, puss på dig<3

FASHION med stora bokstäver

Hej bloggen!!
Jag och mina pumor försöker alltid hitta på ideer hur man kan göra vardagen lite extra fashion, idag på matten kom vi på 17 olika sätt hur man kan använda ett helt vanligt halsband av trä. Här är resultatet, hoppas vi inspererar er att göra er vardag till en plats fylld av fashion! Puss och kram, vi älskar er<3

Du kan pimpa dörrhandtaget så blir det genast lite roligare att öppna dörren
Traditionella armbandet, funkar alltid
Ringen, funkar bra på fest eller om du klär ut dig til indian
Funkar även som hårsnodd, praktiskt och skitsnyggt!
Halsbandet, absoluta vinnaren. Funkar i ALLA lägen!
Hippiehårbandet kom starkt detta år
Vira halsbandet runt pennan för en coolare effekt, P=UxI
Pimpa din miniräknare, jag gjorde det idag som ni ser och jag kan lova er att alla i klassen var sååå avunsjuka på mig
Bit i halsbandet och försök se sexig ut, perkekt pose till bdb, bloggen eller facebook.
Vira halsbandet runt örat för att få en bohemisk look
Använd halsbandet som stöd för kuvertväskan, avslappnande för armen men även här, såå snyggt!
Markera vart ditt hjärta sitter om nån undrar.
Fotlänk, bara så rätt till sommaren
Ett varv runt låret för att dina lår ser smalare ut
Använd det för att göra effekten med byxor istoppade extra fashion
Posa med det
Kupa händerna som du gör när du ska få bröd i kyrkan sne lägger du halsbandet i mitten som om det är en orm, sen kan du skrämma nån hihi. Lite busigt kanske men oj vad kul det är!
Puss igen, kom ihåg det kan aldrig bli för fashion<3


Fashion i förpackning!

Hej på er sockertoppar!! Tack för alla fina komentarer, vi får hur mycket bra respons som helst och det motiverar verkigen oss att fortsätta med bloggen emn självklart att förbättra den också, så om ni har några förslag kan ni gärna tipsa oss. Mera dagens kanske? I alla fall i helgen var jag i norrköping och shoppade lite, absoluta favoriten på min lilla tripp blev självklart latten men också ett litet fashionkit som jag hittade på H&M, urgulligt. Jag blev helt kär i det så det åkte självklart ner i påsen. När jag kom hem testade jag mig fram vart de kan tänkas passa. Jag kom fram till en massasaker: på hatten, på jackan, på tröjan, i håret, på väskan, på tygpåsen och självklart på skorna!

Här är den iaf, en svart blomma som passar bra till fest, en broch a la mormor och en supersöt liten glittrig fågel. Tänk att så mycket fashion kan få plats i en så liten påse, hihi. Som sagt skönheterna finns på H&M för endast 49 kronor. Puss och kram!!<3


önske-utfitta


Ormskinsleggins - superhett.
Storbritannien - så fashion det bara kan bli.
Sexiga framsunderkläder, som inte längar mycket åt fantasin.
Väst med tufft mönster och osymetrisk modell.
RINGEN - HÖÖÖG FASHIONFAKTOR!

Åh, vad jag önskar att jag hade på mig dethär idag.
Kanske imorrn?

modetips från MyLady

Hej bloggen!

Eftersom jag så gärna vill dela med mig av mina kunskaper om mode och trender har jag satt ihop en våroutfit för er skull och låtit en fotograf plåta mig. Outfiten har en personlig touch och är samtidigt väldigt trendsäker och fashionabel.


Låt er inspireras gott folk!


PUSSAR

En blöt, smaskig fashionpuss till varenda en av er, rara läsare. Vi älskar all positiv respons!
Vi fortsätter blogga så länge som ni vill (och ännu längre, heheh). Är det något ni vill se MER av? Outfits, fashionspaning,  poserinsskola, sminktips, mat, livsstil eller trendnytt?

Hoppas ni får en uuunderbar dag ni underbara!
Puss / Alla pumorna


Fashionspaning


Dethär spottade jag i lördags. HÖG FASHIONFAKTOR!!

...

Hej bloggen!

Förlåt för dåligt uppdatering men jag har faktiskt haft fullt upp hela helgen. Hinner inte blogga ordentligt nu heller eftersom jag alldeles strax ska springa iväg på ett samtal med min läkare.  Varför jag ska samtala med läkare berättar jag om vid ett senare tillfälle, än så länge är det lite hemligt...


/ MyLady




Bloggdrottningen har rest sig ur askan!

Hej bloggen!!
Gud vad jag har saknat er, jag har varit lite frånvarande att tag för att jag har en del personliga problem som jag har behövt att ta tag i. Men nu har bloggdrottningen rest sig ur askan, friskar och gladare än vanligt, men framförallt mer faschon än tidigare. Ikväll ska jag ha lite tjejmys hemma hos mig med mina allra bästa vänner, jag började att fixa mig redan vid 12 och de kommer vid sju. Ett av mina motton i livet är att man kan aldrig vara för fixad när det är fest! hihi Jag slänger upp lite bilder på resultatet. Vad tycker ni?? Puss och kram<3

Det är alltid fashion att stå på ett sånt sätt som är så obekvämt och konstigt som möjligt. Tänk dig kissnödig/gallstensatcack/mensverk/lårbenshalsen gör ont!
 

Som ni sett i vår poseskola så är det bara så rätt att ena armen är som fastklistrad i kroppen.


Eftersom vi är pumor drog jag till med en slutpose där jag lever mig in i rollen som en farlig puma som ligger och väntar i buskarna på föda!!

Poseringskola del 4

1. Såhär i schlagertidet tycker jag att denhär är väldigt fashion och helt rätt i tiden. Flashiga jazzhänder vid ansiktet sänder absolut ut de rätta fashionvibbarna.

2. Celeberiteter älskar den här. Att kika över axeln funkar alltid.

3. Vågar man så kan man posera på marken. Gör det extra oskyldigt med nedslagen blick.

4. Kvällens, utan tvekan, högsta fashionfaktor får du med denna posering. Grymt bra när du har en extrafin klänning som annars lätt döljs av armarna. Tänk att du har en av ikeas moderiktiga klädhängare innanför tröjan.

5. Här skulle det sitta fint med en pingisspelares fysik, för dethär är verkligen påfrestande för kroppens alla muskler. Böj knäna, puta ut rumpan, sträck ut ena armen mellan knäna och skrik "FASHION".


KILLMODE VÅREN 09

Nu kommer det som jag vet att så många av er har väntat på! En fullständig beskrivning av vårens mode, för er killar! Så här kommer den, precis som jag lovat!



På damsidan är det just nu väldigt inne att klä sig som män och på manfronten är det precis likadant, de vill klä sig som kvinnor! Blommig kavaj, kjol, benvärmare och snörda pumps är alltså helt rätt för er killar i vårsolen (se mittenbilden).

För de lite mer vågade rekomenderar jag starkt de genomskinliga tröjorna som strax kommer ut på marknaden. En riktigt bra chans att visa upp tvättbrädan och raggarsträngen lite extra. Lika som på damfronten är stickat hett, ta mormors gamla kofta och klipp av den ovanför bröstvårtorna så har du garderobens hetaste vårplagg, även kallad manlig axelvärmare. Detta ger en förstärkt illusion av ett brett, vältränat axelparti. (se vänstra bilden)

Sommaren närmar sig med stormsteg, vare sig du tror det eller inte, och i sommar är det moderiktigt förbud på långa badbyxor. Tjejinspirerat som sagt, det är kortkort som gäller. Stringkalsonger så det svider mellan skinkorna och inget längre än ljumskekort, låren ska i år få sin rättmätiga, gyllenbruna färg i sommarhettan. (se högra bilden)

Det verkar vara få killar som fattar, men alla år och även detta är det inne med strumpor i sandalerna. Det är det första jag tittar på när jag träffar en ny kille under sommarmånaderna, det säger ALLT om hans modemedvetenhet. Så vill du ha ragg i sommar, sätt på dig strumpor i vildmarkssandalerna!

Övrigt trendigt är självfallet lila och djuriskt även på killfronten, dessa djuriska bälten får vilken puma som helst att falla pladask.




Take care,
Sexy slim n single


DAGENS

God morgon mina underbara läsare!

Idag vill jag känna mig riktigt snygg och kör därför på en djurisk outfit. Väskan kommer från myrorna och pälsmössan har jag faktiskt fått skickad till mig av en läsare som bor i en koja mitt i skogen. Han brukar jaga om dagarna och en dag fångade han en räv som han slaktade och sydde en mössa av. Tänderna från räven sitter faktiskt fortfarande kvar och det gillar jag starkt. Tänderna på mössan framhäver det djuriska i den ännu mer och som bärare känner man sig lite wild and crazy.


/ MyLady


Jag kan något som inte du kan!

eller, kan du kanske också? Detta är iaf fett fashion, jag gör det typ hela tiden!



/ MyLady


DAGENS TRENDTIPS

Randiga kläder är en het trend just nu och som jag kan se det kommer trenden även hålla i sig under våren och sommaren. Så spring iväg till butikerna nu och köp er en hel drös med randiga kläder!


/ MyLady

Hårband!

Hej bloggen!

Idag har jag tillverkat ett hårband alldeles själv. Det var inte speciellt svårt, jag tog helt enkelt en kartongbit (som jag först hade format till en halvbåge)  och lindade in den i en sidenstrumpa. Resultatet blev superfint och jag tänker bära det på samma sätt som tjejen på bilden gör, det är fashion!


Poseringskola del 3

1. Kissenödig. För trovärdighet krävs en full blåsa. Om du inte är kissnödig kan du dricka några koppar te så kommer det helt naturligt!

2. Denhär posen är utmärkt om du har en dålig hårdag. Bara luta dig framåt så kommer halva huvudet inte ens med i bilden. Great or what?

3. Classic. Väldigt stilren, men tänk om man skulle..

4. .. våga sig på att visa båda fötterna = dubbelt så många skor = dubbelt så mycket fashion!!!!

Olyckan

Hej bloggen och alla söta läsare!
Idag hade vi en intensiv dag alla pumor på natur, vi gick i skolan från tio över 8 till kvart i 5 ( fast lasse/hasse släppte oss lite tidigare från kemin, puss på det! ) vi har självklart varit tvungna att fylla på med sminket ett antal gånger under dagen för att se så söta ut som möjligt. När jag kom hem grillade jag lite röding till mellis. När jag stod där och grillade märkte jag att det sprang runt en katt på vår tomt och försökte komma på hur han skulle kunna sno min röding, jag kunde se det i blicken på honom. Jag blev så arg att jag kastade grillspaden på honom. Jag hörde ett tjut som lät som det gör när man trampar på en sån där pipande hundleksak, katten hoppade till och sprang iväg haltande. Han måste ha stukat tassen på upphoppet ja eller snarare i landningen. Så där stod jag utan grillspade, med en bränd fisk och självklart med oerhört dåligt samvete. Ska jag ringa nåt slags djursjukhus, eller kanske sätta upp lappar i området? Den lilla stackaren och allt detta bara för att jag ville ha min fisk för mig själv. Jag vet inte vad jag vill ha sakt direkt men kanske att man kan inte alltid få allting för sig själv, utan att få betala ett dyrt pris. I mitt fall blev det en stukad katttass.

DAGENS

Hej bloggen!

Jag kom precis hem från skolan och är alldeles utmattad efter en hel dags tänkande, det tär verkligen på krafterna att använda hjärnan. Nu ska jag ta en av mina måltidsersättare och koka en kopp mumsigt Earl Grey tea! Senare ikväll har jag planerat en kortare powerwalk till Kisa och tillbaka =)


Pussar o kramar från MyLady



Dagens inspiration



Ögonbrynsspecial!

Hej alla goa och glada läsare! Dags för en ögonbrynsspecial inför vårens shoppingrundor & myskvällar!

Jag har fått många förfrågningar om hur ögonbrynen ska se ut i vår och det är inte en lätt fråga att besvara ska ni veta! För att ni ska förstå hur jag menar slänger jag upp en liten bild här ovanför som får representera vårmodet. För att vara helt på det klara - alla på bilderna är kvinnor (killar, ni får vänta några dagar innan jag skriver ett överaskningsinlägg om vårtips till er!).
Du har ett simpelt val att göra innan blommorna spirar, ska du raka av alltihop eller börja odla regnskog.

Om du väljer att raka av alltihop så ska du sedan måla bågar som går så långt från ögonfransarna som möjligt utan att de nuddar hårfästet eller ser för konstigt ut (se bild 1 & 3). Måla gärna en sträng på någon centimeter som går lodrätt ner mot ögats innerkant (kanten närmast näsan), detta har jag redan sett att vissa modemedvetna hakat på, men utan att måla. Istället har jag sett noppade extremt tunna, ojämna linjer, det funkar också och är väldigt trendigt!

Alternativ två, att odla en national forest är ett mycket miljömedvetet alternativ. Det sägs att Keira Knightley hämtade hem utrotningshotade arter från Amazonas regnskog för att ge dessa ett nytt hem i hennes nyodlade ögonbrynsbuskage, en god gärning tycker jag!


Nu vet du hur ögonbrynen kommer se ut i vår, se till att vara den som är först på stan med de nya, fräsiga, smala eller tjocka brynen!

Puss på ögat
Sexy slim n single


En dagens



Sjömanshatt: Ebay
Sjömansklänning: Vintage
Skor: Din Sko
Hund: Rizzo

Även jag är starkt för det djuriska modet, men med min egen tolkning. Istället för att bära runt på döda djur kan man bära runt på levande -  i mitt fall en svanslös hund.
Som ni kan se är det marina modet är tillbaka även i vår. Vill man verkligen gå all in så finns det så kallade bilbåtar (båt med bildäck) som man kan glassa runt i på stan.


Dagens accessoar

Den här lilla väskan är perfekt att använda till vardags för att piffa upp en tråkig outfit. Just den här kommer från en liten by i Tanzania så ni kan tyvärr inte köpa en likadan. Men kom ihåg att allt djuriskt är hett och det funkar lika bra med till exempel en hemmagjord människohårväska eller en i kycklingskinn. Tillverka enkelt en väska i kycklingskinn genom att skala av skinnet från en rå hel kyckling, lägga det på tork på ett element under 3-4 dagar och därefter klistra fast det på en redan färdig väska med hjälp av textillim. Resultatet blir hur bra som helst!

/ MyLady



Dagens utfitta





Klänning: Vintage, vann den från ebay här om veckan. Fick offra dyra pengar för denhär skönheten.
Pälsmössa: Fått av min sovietiska farmor, Grascgningja.
Pälsväska: Myrorna
Klocka: Släktklenod
Pälsattribut: Min systers döda råtta (första bilden)
Armband: Fick av en snygg grek när jag var på chartersemeser, som tack för arbetet jag utförde åt honom. MYCKET SOCKER (för er som kan slanget)!!!

Pumorna hissar vit flagg

Vi tycker det är väldigt tråkigt att vår blogg missuppfattats på sina håll. Man ser det man vill se och vissa av er verkar tycka att vi "härmar och trycker ner" andra men det är verkligen inte vad syftet med vår blogg är. Vi skriver här för att vi tycker det är roligt, det är något vi garvar så vi tjuter åt när vi träffas dagen efter och för att vi vill driva med bloggvärlden i allmänhet och dess konstiga skönhetsidéer. Vi skriver inte inlägg för att få ovänner och kompisgrupper mot oss för att vi enligt vissa "får andra att må dåligt", jag är imponerad över att en del lyckas vända och vrida på våra skämtinlägg och få det till att de handlar om dem. Det är faktiskt så att hela världen kretsar inte kring just lilla dig, om vi hade riktat oss mot en enda eller ett fåtal personer kan du ge dig på att vi hade nämnt deras namn. Vi tycker bara att det är sjukt kul att driva med världens konstiga mode, bloggar och matvanor. Och som vi uppfattar det finns det en hel del människor som tycker det är minst lika kul att läsa det vi skriver.

Pumorna kommer självklart fortsätta blogga om mode, skönhet & livsstil!
Puss / alla FEM pumorna


Söndagsruset

Hej bloggen!
Efter 12 timmars skönhetssömn vaknade jag upp till en varm och skön söndagsmorgon. Enligt Gud ska söndagar vara en vilodag men jag och pumorna ska ner till stan för att inhandla lite nya ting till imorgon, första dagen på skolveckan då är det ju bara ett måste att vara lite extra fashion. Tack vare den långa sömnen behövde jag inte ta på mig nått smink innan jag slängde på mig en outfit och drog ner till stan på min nya sparkcykel. Hoppas jag hittar det jag villa ha. Mina önskemål är ett par rosa snickarbyxor, såna där håriga stora coola moonboots, en ny ryggsäck, randiga fingervantar och självklart en massa nya armband. hihi! Puss och kram, jag slänger in dagens såhär i ruset. 

stödhjulet


Tänkte bara ta vara på mina fem lediga minuter och slå ett slag för stödhjulen. GENIALT må jag säga! Förutom den höga fashionfaktorn (ett uttryck som jag precis myntade, som hjälper var och en att varje dag bedöma hur mycket fashion någon/något är. Man kan ha låg fashionfaktor, hög fashionfaktor eller medel fashionfaktor. Om ni till exempel sitter och väntar på bussen och inte har någonting att göra så kan ni ta tillfället i akt och bestämma fashionfaktor på de personer som går/cyklar/åker förbi. Ha i åtanke att stödhjul är höög fashionfaktor när ni bedömer) så är de en fenomenal hjälp för den icke cykeldugliga. De hindrar en från att dratta både åt höger och vänster vliket minskar risken avsevärt för att kläderna ska gå sönder i eventuella fall.

Jag själv ska precis gå och montera på mina sprillans nya stödhjul på min cykel. Om man vill höja fashionfaktorn ytterligare är tradera ett hett ställe där man kan hitta VINTAGE STÖDHJUL!!

/ Baby Puma

FASHIONHUND

Det senaste inom hundmode är att färga hundens päls i en klatschig färg. Eftersom jag är fashion måste min hund också vara det, så därför har jag nu bokat en tid hos hundfrissan.
Vilken färg tror ni Tinisen skulle passa bäst i? 


 Rosa kanske?

PARTYUTFITTAN


¨

Idag har jag verkligen varit flitig. Redan klockan 10 imorse var jag klar med makeup + nails och nu har jag precis hoppat ner i partytoppen! Tog alltså inte ens 8 timmar att bli klar, vilket är rätt bra! Jag har ju alltid sagt att det är ett heltidsjobb att vara fashionista.


Tingeliiiiing, ses i mingelmörkret


/ MyLady


månpojken

´
Fan vad coolt om kan kunde dansa såddär. Eller framfrallt om man hade sånnadär byxor. FASHION!

Sommarkänsla

Hej bloggen!
Jag har börjat tröttna på bleka ben och all snö nu, ge mig sommar. Tänk dig att cykla till skolan varje morgon till fåglarnas kvitter och solens strålar som värmer din rygg, under tiden som du smetar på lite extra foundation på läpparna. Det är livet det, livet i linköping. Mars är ju menat att vara en vårmånad men det enda jag kan se nu är vinter och slask. Skärpning solguden, ge oss sommar, sol, jordgubbar och väder för cykeln så bli alla barnen glada! Puss och kram
De fem bästa sakerna med sommar:
1. Du får visa så mycket hud som det bara går
2. Håret bleks och blir blondare
3. Man får äta hur mkt glass och jordgubbar som man vill
4. Bada med kompisar och spana in snygga killar
5. Man behöver inte oroa sig för vilken jacka man har, för det behövs ingen hihi!


DAGENS BRUNCH!



dill + vatten

SANNINGEN

JAG VET VARFÖR FOLK HAR PÅ SIG BAGGY JEANS!!!!
Jag som gått runt och trott att det hade något med fashion att göra känner mig för nuvarande aldeles bakom flötet med sanningen i hand.
Det har ju, som ni kanske redan listat ut, ingenting alls med fashion att göra. Allt handlar om religion!
Såhär:
Fastän den inte är stor, finns det faktiskt en chans att Jesus kommer att återfödas från just dig. Om detta inträffar när du har tighta jeans på dig kommer inte Jesusbarnet att komma ut, eftersom det är aldeles för trångt i byxan. Har du däremot baggyjeans, eller andra baggybyxor av något slag, kommer dessa att fungare som en härlig hammock där Jesusbarnet kan landa i lugn och ro.
Bra va?


Vårnytt

Hej bloggen!! Slänger in en bild på vårens måsten!! Puss och kram.

Tragedi

Hej kära läsare!
Jag har inte synits här på bloggen ett tag men jag har råkat ut för en massa hämska saker på senaste tiden, vissa är så hämska att jag inte kan prata om dom. Jag har mest legat hemma under min kudde och dränkt mig i tårara, jag vet inte vad jag ska göra. Du var min bästa vän. All den glädje och kärlek jag kände har du tagit med dig ner i graven. Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går och för varje andetag jag tar så känns det som jag sjunker djupare ner i marken. Jag saknar dig så himla mycket och jag vet att det inte finns något jag kan göra för att få dig tillbaka. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta<3 Det var du som gjorde att jag klarade av varje dag, det var du som var ljuset i mitt liv och nu är du borta. snälla kom tillbaka!

Vila i frid mitt kära löshår!! Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta<3

skoloutfit

Imorse när jag vaknade sken solen och två kråkor flög förbi mitt fönster, då förstod jag att sommaren är här! Och vad betyder sommar om inte bara ben och kortkort?






/ MyLady

En annan dagens!

Hej sötisar! Jag slänger in en lite annorlunda dagens nu såhär innan kvälls-lipton-påste:t.

Dagens kläder: trasiga leggings, pappas skjorta, mammas blommiga sjal, farfars kavaj, morfars basker, lillebrors kalsonger, min hunds koppel (som halsband) och en massa stora smycken (more is more, som ni vet!)

Dagens frisyr: mittbena, slinga tvärs över ansiktet, lite wild'n'crazy helt enkelt

Dagens smink: asså, jag använder aldrig smink!
Dagens händelse: det var nog när jag bröt nageln, AOUCH!
Dagens låt: bara egenkomponerade (t.ex. "Jag går och shoppar, oh oh oh", "Walk a meter in my shoes")
Dagens vill ha: högklackade, gröna sandaletter. skulle passa perfekt till min outfit imorrn!
Dagens planer: hihi, sova!
Dagens skada: nageln, som sagt.
Dagens dummaste: klockan. den bara går och går ju, så himla dum!!
Dagens drog: earl grey lipton påste från ICA, som vanligt
Dagens återseende: hittade en gammal avdankad, noppig tjockiströjis i garderoben! YES! den kommer på min nästa outfit!
Dagens roligaste: jag måste nog säga mig själv
Dagens tråkigaste: outfiten var lite alldaglig
Dagens finaste: åh, såg en jättefin pojke på stan, hihihi
Dagens godis: rester från fössedan, mumms! smakar bäst när de är lite hårda och börjar bli gamla sådär!
Dagens humör: som en spirande lärka i morgonsolen!
Dagens mening: "Det gör inget att du är sämst. Du försökte i alla fall!"
Dagens saknad: Pumorna saknar man ju 24/7 när man inte är med dem jue!

Natti!
/Ssns

Istället för kvällsmackan

Hej på er alla goa och glada läsare!

På kvällskvisten brukar man ofta bli lite hungrig, då rekomenderar många hälso- och kostrådgivare att man ska ta sig något lätt, helst inte kolhydrater som kroppen har svårt att bryta ner i vila. Jag har det perfekta tipset på en snabb och enkel kvällsmellis!

Förberedelser: Kidnappa en dansk, det finns minst en i de flesta städer (gärna en fet en), köp en sjögurka, tvätta dig om armbågarna och låna mammas parfym.

Tillagning: Smält smör och använd det som olja när det svalnat. Knåda danskens mage ordentligt (vispa ej!). Vill han inte ligga still - bind fast honom. Efter att magen är knådad är det bara att stoppa in hyvlade sjögurkebitar i munnen på honom som han sedan maler, mjukt och försiktigt. När han har spottat ut gurkan i mammas parfymförpackning tillsätts mjölk. Blanda noga. Låt redningen stå över natten.
Nästa morgon är det dags för grovgörat. Gå till affären och köp en köttbit som du sedan hackar sönder med kniven mellan armbågarna (därför skulle du tvätta dem ordentligt kvällen innan). Häll över sjögurkan+mjölken och tada! Grädda i nedre delen av ugnen i 180 grader, cirka 15-20 minuter och helt plötsligt var det färdigt! Snabbt och enkelt. Prova själv, så här såg mitt resultat ut. Sjögurkan ligger mestadels under allt det där gröna.




Det ser väl smarrigt ut?!
Det var allt för mig ikväll, lycka till nu!
Sexy slim n single
















För alla era små vintertorra ansikten!

Hej alla mina små gullefjun!!

Jag har inte uppdaterat bloggen på jättelänge förlåt!! Jag har liksom slim n singel haft en psykisk kolapps men är nu äntligen på bananen igen. Något som jag verkligen måste rekommendera är att ha en spakväll, Då kanske du tänker: men oj det kan ju bli jättedyrt om man ska köpa massa ansiktsmaskar och fotbadsnougat. Men dyra spakvällar är nu endast ett minne blott då du enkelt kan tillverka dina egna produkter. Idag gjorde jag en ansiktsmask och här har ni receptet:

1 mtk vetekli
2 mtk senapsstärkelse
1 dl ketchup
3 mtk mimosasallad
1 paket billys pan pizza (obs. ta endast "pålägget" inte botten)
1 burk tibetanska hudflingor

För att ögonen ska få ett skyddande och svalkande hölje brukar jag alltid avsluta med att applicera två skivor saltgurka på ögonlocken!!



Bizkit


Dethär fick i alla fall mig att dra på mungiporna såhär i morgontröttheten. Hoppas ni får en fin dag allihopa!
/ Baby Puma

Dagens & trendtips

Hej älskade läsare!

Asså sorry att jag inte skrivit på ett tag men jag var tvungen att ta en bloggpaus. Jag känner att det liksom blir för mycket ibland med bloggen, den har vuxit så snabbt och börjar ta över mitt liv. Jag blir liksom lite skakis i knänis när det kommer fram pojkar i korridoren och frågar om pumorna.blogg.se är min blogg...
Men jag har rannsakat mig själv, gått på yoga, stängt in mig i en ugn i tre dagar och ser nu mycket ljusare på tillvaron. Mitt nya motto är: Don't be happy, just worry! Tror det var så, jag läste det i något fashionmagazine.










Byxor: pappas
T-shirt: en klänning från myrorna jag stoppat in innanför byxorna för förstärkt cameltoe-effekt
Sjal som skärp: mammas gamla från 60-talet
Gymnastikskor: lillebrors
Randiga strumpor: H&M

Cameltoe:
Det här är det nya heta. Haven't you heard of cameltoe måste du vara helt bakom flötet. Cameltoe (kameltå) ser ut precis som det låter. Hittar man det fågel, fisk eller mittimellan? undrar du. Jodu, det hittar man mitt mittimellan benen serdu. Det blir liksom en liten skåra där, som en klyfta (precis som en kameltå!). Här är kameltån alltså förstärkt genom att jag stoppat ner klänningen i denna moderna form samt dragit upp byxorna till maxnivå.
Och det här är den nya trenden! För ett halvår sen trodde jag aldrig att jag skulle uppskatta det, men ack så fel ute jag var! Skippa den lilla svarta och kör på cameltoe:n istället!

Slinga:
Att mittbenan is the new black vet vi allihopa. Men vad inte alla vet är att slingan är tillbaka. Experimentera mycket och moderiktigt. Slingan kan hänga rakt neråt som i mittenbilden eller lite mer vågat, över ansiktet som i bilden till höger.


Lycka till!
/Sexy slim n single

trendspaning, vår 2009

En het trend i sommar är de trasiga jeansen. Här har designern Martin Margiela lyckats få med både de slitna jeansen och markerade axlar - även det en riktig hit i sommar. För att själv få till denna look kan du gå till jula för sandpapper, filar, sågar och diverse redskap för att massakera byxorna och till närmsta skräddare för gigantiska axelvaddar. Snyggt indeed.



Ännu en superhet trend är tygkassen. Den funkar överallt - på hajken, på stranden, i skolan, på toan, med glassen, i skogen, i grottan. ÖVERALLT och superhett.


Klassisk tygkasse.

Poseringskola del 2

1. Bekymmerslöst och nonchalant. Låtsas att armbågen sitter fast i midjan och du pekar på en ful fågel. Fungerar närsomhelst - överallt.

2. Shhhh....

3. Spänn Bh-banden för extra klyfta och puta fram bysten samtidigt som du drar bak axlarna. Extra plus är foundation / concealer på plutmunnen. En riktig hit hos modebloggarna i vår.

/ Baby Puma

Klädställ



Idag har jag äntligen fått hem mitt specialbeställda klädställ! Det är sjukt snyggt och ser precis ut som jag vill att det ska göra. Fördelen med ett klädställ är att man kan hänga upp kläderna mitt i rummet. Det innebär att alla som kommer hem till mig direkt kommer få syn på mina fashion-kläder. Jag kommer även att kunna ta kort på stället och lägga upp bilder här på bloggen så att ni kan se hur otroligt mycket kläder jag har. Än så länge ser det ut som på bilden, men imorgon har jag planerat att pyssla med det hela dagen och hänga upp de fina kläderna, I can't wait!


Jag rekommenderar er läsare att också införskaffa ett klädställ. Det är så rätt i tiden och verkligen alla som är något har ett!

/ MyLady

Glasögonormen tar över Katedral




Idag rotade jag igen mormors vind och hittade en massa coola saker, favoriten blev dessa söta glasögon. Jag älskar dom. Lite synd att de har så himla starkt glas, för jag kan bara ha på mig dom 10 minuter i sträck utan att få ont i huvudet. Men bättre en liten stund än inte alls. Jag kanske kan komma på nåt smart som med att ha sportsockar i klackisarna, typ att jag målar ett par ögon på ett papper och sen klistrar dom bakom glaset så det ut som det är mina ögin, hihi. Oj vad smart jag är, gissa vad jag ska göra nu. Slöjda ihop mig ett par ögon såklart, om resultatet blir bra lägger jag upp en bild:) Puss på er<3

Dagens

Hej alla söta läsare!
Idag var jag och lilla mammis på ikano och myste. Jag har det alltid mys med min mysis. Mys på dig. Här är dagens outfit eller bara dagens som jag brukar kalla det, det låter mycket tuffare. Puss


Jeans pappas gamla snickarbyxor som jag sytt om lite
skinn från carlings
T-shirt från bikbok (kort men den funkar as bra till tights också)
Sjal mormors gamla som jag har fått
Strumpor med hål i är från H&M herravdelning
örhängena är hemmagjorda av två syltlökar


Nytt armband



Här är mitt nya armband, det är gjort av 100 procent människohår och kedjorna är äkta guld. Jag tycker inte alls att det är hemskt att de föder upp människor för att kunna producera varor av deras hår, vi är precis som vilka andra djur som helst och industri är industri. Människohårssmycken kanske skulle vara något för Sverige såhär i lågkonjunkturtider?

Önskeoutfitten!

Hej bloggen!!

Måste bara ha, grymt snyggt! XOXO hihi som på gossip girl som förövrigt är min favoritserie, jag bara älskar det!

Fötterna demonstrerar, fötterna har fått nog!

Hej bloggen gud vad jag har saknar er!<3
Igår var jag och astrid på fest i LT, hihi. Det var hur kul som helst och jag måste bara säga att den vanliga traditionella gympadojan är väldigt underskattad. Jag hade på mig en lila volang kjol och en body, och till det mina jordiga och sköna nike löparskor. Det kanske inte låter som det fagraste du sett men jag ångrara verkligen inte mitt beslut för det var hur skönt som helst. Jag kunde danska hela natten lång utan att bli trött i fötterna. Så jag vill bara tipsa er att den lilla svarta matchat med löpardojor är ett riktigt snyggt, stilrent och bra beslut om du vill vara dansgolvets drottning, och vem vill inte det? hihi
Puss på er, nu ska jag gå och dricka mitt goda påste!! Mumms!!


måltidsersättning



Mitt mål är att gå ner 20 kg till sommaren! Därför kommer min kost framöver enbart bestå av måltidsersättning. Det är jättebra för kroppen eftersom man kan köpa det på såkallade hälsoapotek. Jag rekommenderar denna diet starkt. Jag är nu inne på min andra vecka och jag känner mig redan som en ny person.


Se you on the playa <3

/ MyLady

poseringskola


Peacetecknet är fashion, och funkar i ungefär alla lägen. Här tex.

Emo-posen är också rätt fashion. Aningen avdankad, men fortfarande brukbar. Bra att ta till i nödfall.

Mest fashion av dom alla är stjärtnypet - helt klart det nya svarta.

mysigt


Hej bloggen!


Ikväll har jag haft en riktig myskväll! Jag har myst i mina skönaste mysisar framför teven och druckit en massa koppar mumsigt påste från ica! Earl grey tea är min absoluta favoritsort i hela världen.

Nu ska jag läsa lite modemagasin och få inspiration till morgondagens outfit!

God natt mina underbara läsare <3

/ MyLady

Dagens budskap


"våga visa känslor"
Så gör det nu allihopa!
/ Baby Puma

DAGENS



T-shirt: H&M
 byxor: mormors gamla

/ MyLady                             

Dagens indian



Detta är mina nya supertrendiga indianskor! De inhandlades på UFF i linköping.

/ MyLady

die is the new black


hotness personifierad


Puss / Baby Puma

Strävan


Man måste alltd ha mål för att komma någon vart här i livet. Stora eller små spelar ingen roll, bara man har någonting att sträva efter. Mitt nästa mål är att lära mig single ladies-dansen.
Håller ni inte med mig när jag säger att han gör den snäppet bättre än beyonce?

Skorna till dagens outfit


Så, nu har jag även fotat mina skor som jag hade idag. Sommarskor jag vet, men med strumpor (i mitt fall vita med gula prickar) frös jag inte ett dugg. Aldeles perfekt och fashion.

?

Jag har funderat lite, om du var ensam på en öde Ö skulle du helst vilja ha en klyfta eller en klyfta?
                                                                                                                         


Svår fråga, jag skulle nog ta en klyfta trots allt. Den är alltd bra att ha, på gymmet, på nyår, i skolan, på utveckligssamtalet, på släktkalaset, hemma när du är slappisch och tar bilder till din bdb. Ja, den har man alldid nytta av. Puss<3 love ya

Vinter=högklackat

Hej Bloggen!!
Idag var det ganska kallt ute men det hindrade inte mig och tjejerna från att ta klackisarna, vi hade på oss tubisarna(sportsockar) i så vi frös inte alls. Inte ska vell vinter och 20 graders kyla hindra oss. Strumpor i högklackat är hur bra som helst och hur SNYGGT som helst. Testa!! Här kommer en bild på den snygga kombinationen.
Puss på er gullungar, fortsätt att kommentera! Vi älskar er<3


Ta hand om dig<3

Hej alla läsare!
Vi pumor fick sluta 3 timmar och 45 minuter tidigare än vanligt idag, puss på det. Så jag drog mig hemmåt för att ha en stund för mig själv, och bara ta han om mig. Lilla söta mammis(älskar dig) hade köpt nytt te till mig så jag gjorde mig en stor kopp med liptons te earl grey, hur gott som helst! Påste är ju bara sååå gott! Så spring ner till ica och handla lite innan det tar slut, hihi! Puss på er sötisar<3 nu ska jag smörja in mig med lite brun utan sol så jag får den där härliga naturliga sommarbrännan. 

Dagens outfit


Jacka: Päls
Skor: Sandaler, men det blev lite kallt så jag hade strumpor i.

Igår snöade det för fullt igen, så jag fick ännu en chans att använda min underbara och så moderiktiga pälskappa. Synd att man inte ser mina fina skor på bilden , men ni ska få se dom någon annan dag. Lovar.

laxsnibbar


Allas våran kära matkännare!

Puss

Först och främst vill jag säga att vi älskar er alla underbara läsare och att ni faktiskt växer till antalet! Fortsätt kommentera och vara så goa och glada som bara ni kan vara, så kanske det dyker upp en liten tävling här på bloggen så småningom!

Snart ska jag ladda upp ett videoklipp. Håll er uppdaterade!

Dagens tips!

Hej allla söta läsare!
Vem kom egentligen på uttrycket, less i more? det är det dummaste jag hörs. Jag älskar armband och ringar, det piffar så upp en vardaglig outfit, så varför bara ha ett på sig när man kan ha på sig alla på en gång. Hur snyggt som helst. jag älskar alla mina armband, jag har en speciell låda för mina alsklingar med egyptisk sammet inuti så att de inte skadas och åldras i förtid. Så jag vill bara uppmana alla att  det nya mottot är MORE IS MORE! Så spring hem och rota fram alla armband ni kan hitta och börja piffa upp era outfits. Puss på er<3


Dagens Huvudbonad




Peace.

Mössa: Rag Recycle

Dagens

Hej bloggen!

Slänger in en dagens outfit lite snabbt sådär nu då! Förlåt, men jag har inget smink idag så bilderna blir lite tråkiga, men desto bättre nästa gång!




Pälsbasker: mormors
Djurisk T-shirt: mammas
Klänning: egen, gjord av två fårskinnspälsar
Glasögon: Giorgio Armani
Jeans: Denimbirds
Kilklackskor med peep toe:  Rohde

Päls är ju så sjukt inne just nu och jag bara älskar rävpälsbaskern jag fått låna av mormor! I klänningen får man lätt en osmickrande kroppsform, därför piffade jag upp den med ett brunt bälte i midjan som förstärker de kvinnliga formerna.

Kärlek till er,
Sexy slim n single


ögonbrynspaning

Hej Bloggen, nu sitter vi alla, förutom sexy slim n single som tycks vara sjuk, i skolbiblioteket och bläddrar efter snygga modellande killar i kling. Hot indeed!
Marina panikar över tyskaglosorna och jag har blivit tillsagt att kolla in en tjejs ögonbryn, så jag ska ta och göra det nu..

Okej. HAHJAHAHAHAHHHHAHAHA!
Detdär var bland det fulaste jag sett. Tänk er rakat och ditmålat. Formen var inte heller fager, utan himla böjd. Regnbågsformade liksom, och gråa. Snyggt.

SPRAYTAN

Hej bloggen!


Imorgon är det måndag och det betyder spraytanning! Gud det ska bli sååå skönt att få lite färg på kroppen! Just nu känner jag mig som ett blekt gatubarn från Ryssland,  imorgon ser jag förhoppningsvis ut som den sommarfräscha tjejen på bilden!



/ Mylady


Ett måste!

Hej läsare!
Jag har alltid varit tveksam till baddräkt men efter att jag hittade den här underbara bilden så måste jag ju bara ha en. Är det nån som vet var jag hittar dessa godiingar. ME LIKE<3 Se bara hur fint dom är skurna för kroppen, särskilt i de nedre partierna. Självklart vill jag vill ha en i tjejmodell men den ska absolut vara i samma typ. Klassisk, orginell, och bara såååå rätt!! Pussselipuss nu ska jag slippa mina tånaglar.


fet kvinna + svettpöl = död åt folket

När jag och min syrra var på friskis och svettis så var det ett fetto (okej fetto kanske vi inte ska kalla henne men en kvinna där det fanns en hel del att ta tag i)  där och hon hade jättesvårt att hinna med alla rörelser  bara att lyfta benet krävde ju  en jävla ansträngning och så såg hon allmänt död ut. Undertiden hon hoppa och skuta eller vad hon nu höll på med den stakars tanten så sammlades det en stor svettpöl under henne. sedan skulle man hoppa på ett ben och då så halkade hon typ i sitt svett och tog tag/rammlade på tjejen som stod brevid. Låt oss kalla henne fru tjock låg typ på henne!!  asså vi höll p¨å att dö. Tänk dig själ en en tjock tant ramla och bara typ slänger sig på tjejen brevid som typ skriler...jag menar det är ju inte direkt varje dag man blir anfallen av en svettig vattenbuffalo!!
" That's life for a fat woman that can't even tie her own shoes I mean what had you expected?"
slängde in lite dagens citat för att ni bett så snällt.<33



jag har just köpt mig en klänning den ser typ ut som den beiga på bilden fast lite längre den är så himmla fin..tänk er den med den gröna väskan till kan det bli snyggare? nae tror inte det







Läppglans

Hej alla söta läsare!
Jag och babypuman drog ner till stan idag. Helt underbart, med caffelatten i handen och solbrillorna på nästippen njöt vi av solen som tittade fram mot eftermiddagen. Jag har ju då väldigt länge haft ett stort problem att inte hitta ett läppglans som jag gillar. Men idag kom dagen jag väntat på sååå länge, jag hittan den. Maybelines drem matte mouse. Världens bästa!! Finns i massa naturliga färger och man får otroligt söta och kyssvänliga läppar. Så om du vill få en kyss imorgon uppmanar jag er att lägga på en tjockt av dream matte mouse, för det ska iallafall jag. Puss på er!

Dagens singelproblematik

Som singel får man utstå många påfrestningar. Som idag till exempel, jag var på väg hem från mataffären och hipp som happ kommer en kille fram till mig och frågar om han kan få låna en femma. Jag har aldrig hört på maken, vilken fruktansvärt dålig raggningsreplik?! Kan han inte köra på lite gamla godingar som "Varje gång jag ser dig känns det som att mina byxor är för små..", "Ska vi gå hem till dig eller mig?" eller "Jag är inte emo, ska vi knulla?". Vilken som helst av dessa skulle fått mig att falla pladask ... ner på asfalten för att knyta mina skor lite hårdare för att sedan springa för livet därifrån.
Men hade han sagt "Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman." hade jag skuttat upp i hans famn och bitit honom i örat direkt.

Njut av livet
/Sexy slim n single

Gynning-dieten?


Mat byggde inte denna vackra kropp.

Enligt carolina handlar allt om att lyssna på sin kropp, och det låter ju som en bra inställning, eller hur?
Så hon försöker att i så stor mån som möjligt inte äta någonting, men när hon väl måste byter hon ut måltiden mot exempelvis en bit choklad, just för att det var det hon var sugen på. Hm, låter det inte bra?

Att hon dessutom ville göra ett program som gick ut på att hon inte skulle äta någontng och se vilka effekter det skulle få på hennes kropp är ju en annan femma.

dagens BRUNCH!



linfrö + vatten

/ Mylady

S!ESTA

Jag vet att jag i alla fall känner peppen.
Vi pumor har nämligen beslutat att i år smäller det - vi ska besöka siestafestivalen. Öl, cigarettrök, skratt, vänner, (förhoppningsvis) solsken, musik och ett härligt avbrott till slutspörten i skolan, innan sommarlovet. Haleluja.

Någon mer som ska på festival i sommar?

Sommarmode

Hello kära läsare!

Nu har mysisarna och jag ätit ett linfrö och ett glas vatten var till frukost. Nu är snuttisarna ute och går med lilla hunden men jag sitter här inne för att uppdatera er om det senaste!
Asså jag har hittat VÄRLDENS FINASTE byxdress, MÅSTE HAAA!



Volanger och pastell är bara så sommar 09!

Besöksrekord idag! Och det är fortfarande bara morgon! Älskar er läsare, ni är så gulliga. Fortsätt med era söta kommentarer, det älskar vi!



Puss! / Sexy slim n single

dagens önske-utfitta


Såhär hade vi nog alla sett ut idag, om vädret tillåtit bara armar och ben. Men det får komma längre fram istället.

Kjol - Top Shop
Linne - Alexander Wang
Skor - Marc Jacobs
Väska - chanel
Halsband - forever 21


Home sweet home


Vi (eller alla förutom jag som somnade) har kollat på Step up 2 the streets, en film om dans. Killarna i filmen är allt ena riktiga puddingar, och lite taktkänsla gör dom ju abslut inte fulare. Mh-mh-mh.

Nu ska vi göra grönsaksdip. För vi är nyttiga hela högen. Såklart. Sommar 09 påväg med stormfart. Vi höres, sålänge kan ni avnjuta en finfin video med Those dancing days.

/Baby-Puma.

RSS 2.0