Istället för kvällsmackan

Hej på er alla goa och glada läsare!

På kvällskvisten brukar man ofta bli lite hungrig, då rekomenderar många hälso- och kostrådgivare att man ska ta sig något lätt, helst inte kolhydrater som kroppen har svårt att bryta ner i vila. Jag har det perfekta tipset på en snabb och enkel kvällsmellis!

Förberedelser: Kidnappa en dansk, det finns minst en i de flesta städer (gärna en fet en), köp en sjögurka, tvätta dig om armbågarna och låna mammas parfym.

Tillagning: Smält smör och använd det som olja när det svalnat. Knåda danskens mage ordentligt (vispa ej!). Vill han inte ligga still - bind fast honom. Efter att magen är knådad är det bara att stoppa in hyvlade sjögurkebitar i munnen på honom som han sedan maler, mjukt och försiktigt. När han har spottat ut gurkan i mammas parfymförpackning tillsätts mjölk. Blanda noga. Låt redningen stå över natten.
Nästa morgon är det dags för grovgörat. Gå till affären och köp en köttbit som du sedan hackar sönder med kniven mellan armbågarna (därför skulle du tvätta dem ordentligt kvällen innan). Häll över sjögurkan+mjölken och tada! Grädda i nedre delen av ugnen i 180 grader, cirka 15-20 minuter och helt plötsligt var det färdigt! Snabbt och enkelt. Prova själv, så här såg mitt resultat ut. Sjögurkan ligger mestadels under allt det där gröna.




Det ser väl smarrigt ut?!
Det var allt för mig ikväll, lycka till nu!
Sexy slim n single
















Kommentarer
Postat av: Anonym

dålig uppdatering pumor! :)

2009-03-11 @ 21:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0